Інгредієнти:
3 філе улюбленої риби
3 молоді картоплини (відварити)
300 гр овочів (будь яких)
3 цибулини
2 ст.л. рослинної олії
спеції
Соус:
1 ч.л. меду
2 ч.л. не гострої гірчиці,
1 зубчик часнику,
1 ст.л. рослинної олії ,
Сік 1-го лимона
Приготування:
Спеціями натріть рибку. Розріжте картоплю на четвертини, а цибулю кружочками. Картоплю з овочами та цибулею викладіть на змащене олією деко, та поставте запікати в духовку на 10 хв. при температурі 200. Викладіть рибу та запікайте ще 10-15 хв. до готовності.
Дістаньте деко з рибою запеченою з овочами з духовки й скропіть невеликою кількістю соусу.
Смачного!