Інгредієнти:
Курячі крильця – 1 кг;
Соєвий соус – 2 ст.л.;
Малина – 200 г;
Червона цибуля – 0,5 шт.;
Рослинна олія;
Суміш перців;
Яблучний оцет;
Цукор;
Сіль.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Розрізаємо курячі крильця на три частини по хрящику. Кінчик відкладаємо (його можна використовувати для варіння бульйону), а дві інші частини маринуємо в суміші солі, перцю і цукру – за смаком. Залишаємо на 90 хвилин.
Крильця змащуємо рослинним маслом, соєвим соусом, викладаємо на деко і запікаємо до золотистого кольору.
Для соусу змішуємо малину з цукром (за смаком), поміщаємо на вогонь і даємо покипіти пару хвилин. Потім суміш охолоджуємо, з’єднуємо з шматочками цибулі і оцтом (за смаком). Перебиваємо суміш блендером і перетираємо через сито (щоб прибрати зернятка).
Поливаємо соусом крильця і смакуємо!
Смачного!