Інгредієни:
1 куряче філе
2 ст.л. лохини
2 ст.л. ожини
Сік шматочка лайма
1,5 ч.л. меду
1 ч.л. гірчиці в зернах
Чебрець
2 ст.л. води
Морська сіль
Суміш мелених перців
Спосіб приготування:
Куряче філе помити і обсушити.
У миску всипати попередньо помиті ягоди і розім’яти їх в пюре. Додати мед, гірчицю, подрібнений чебрець, перемішати.
Додати до ягід куряче філе, перемішати і залишити маринуватися на кілька годин.
Потім взяти форму для запікання, викласти ягідну масу, яка залишилася на дні миски, зверху помістити куряче філе і кілька гілочок чебрецю.
Посолити і поперчити, влити воду і відправити в заздалегідь розігріту до 180 °С духовку, запікати приблизно 20-25 хвилин.
Готове м’ясо викласти на тарілку. Перелити в маленьку мисочку соус, що утворився під час запікання.
Подавати запечену курку разом з ягідним соусом.