Інгредієнти
?️4 ст. цукри
?️4 ст. ягід
?️4 ст. води
?️4 ст. горілки
Приготування
Залити цукор теплою кип’яченою водою, щоб він не осів на дно, а розійшовся рівномірно. Додати до води помиті і обсушені ягоди цілком, неразмятими. Тепер додати горілку і перелита рідину у скляну банку (повинно впритул вистачити трилітрової), накрити капроновою кришкою та сховати у темне місце. І запастися терпінням
Приблизно через 2 тижні коли напій густіє, і рідина чіпляється до стінок, процідити та розлити по пляшках.
Смачно виходить з будь-якими ягодами. Чим довше настоюється тим міцніша наливка. Можна додати дорожчий алкоголь – коньяк або ром, така настоянка буде відрізнятися цікавим і незвичайним смаком!