Інгредієнти:
?️Шпинат 300 г
?️лосось200 г
?️Курячий бульйон 3 стакани
?️Вершки 1 стакан
?️Цибулина 1 шт.
?️Часник за смаком
?️Оливкова олія 2 столових ложки
?️Сіль, перець за смаком
На оливковій олії запасеруйте цибулю та часник.
Додайте шпинат и тушкуйте 10 хвилин.
Потім перекладіть шпинат до каструлі з бульйоном і варіть ще 10-12 хвилин.
Перелийте суп у блендер і збийте його до утворення пюре.
Післе цього поверніть масу до каструлі, додайте дрібно порізаний лосось, перемішайте із склянкою вершків і підігрійте (але не кіп’ятіть!).
Подаючи до столу можете прикрасити страву зеленню.
Смачного!