Інгредієнти:
?️3 яйця;
?️щіпка кориці;
?️5 ст. ложок манки;
?️5 ст. ложок цукру;
?️500 грам сиру;
?️180 грам замороженої вишні.
Відокремити білки від жовтків.
Сир збити з жовтками, корицею і цукром, всипати манку і перемішати, залишити на десять хвилин в стороні.
Білки збити в пухнасту піну з допомогою міксера або блендера.
У сирну масу додати ванілін, перемішати, зробити невелике заглиблення, куди влити білки, ще раз перемішати.
Викласти в приготовану форму сирне тісто, зверху викластись вишні (які попередньо розморозили), накрити фольгою.
Віпікати 20 хвилин при 180◦, прибрати фольгу, готувати ще п’ять хвилин.
Смачного!