Інгредієнти:
?️250 мл молока;
?️40 г масла;
?️1 яйце;
?️4 ст.л. цукру;
?️1 ч.л. розпушувача для тіста;
?️1 / 4 ч.л. солі;
?️170 г борошна.
?️ягоди
У сухій посудині змішайте просіяне борошно, цукор, розпушувач для тіста та сіль.
В окремій ємкості збийте яйця. До них влийте молоко та розтоплене масло и добро перемішайте. Додайте борошняну суміш зі спеціямі та замішайте тісто, як на оладки.
Просмажте панкейки на пательні до золотистого кольору. В оригіналі, їх розмір повинен буті більшим за українські оладки. Подавайте панкейки з улюбленими джемами, сиропами або ж медом та ягодами.
Смачного!