Інгредієнти:
?️Фарш із яловичини 500 г
?️Овочева суміш «Мексиканська» 400 г
?️Шемпіньйони 250 г
?️Сметана 3 ст. л.
?️Цибуля ріпчаста 1 шт.
?️Часник 2 зубчики
?️Таматна паста 2 ст. л.
?️Кетчуп 2 ст. л.
?️Твердий сир 150 г
?️Рослинна олія
?️Сіль за смаком
?️Каєнський перець за смаком
?️Мелена паприка за смаком
?️Свіжа кінза 4 гілочкі
Приготування
1.Нарізаємо цибулю дрібними шматочками та обсмажуємо на рослинній олії до прозорості. Додаємо м’ясний фарш та смажимо ще 5-7 хвилин.
2.Нарізані шемпіньйони смажимо з часником на окремій пательні до готовності.
3. З’єднуємо гриби з фаршем. Додаємо овочеву суміш «Мексиканська» та спеції. Перемішуємо з томатною пастою, сметаною та кетчупом. За потреби доливаємо 50 мл води. Тушкуємо під закритою кришкою ще 6-8 хвилин.
4. Змащуємо форму для випікання рослинною олією, викладаємо суміш грибів, овочів та м’яса й щедро посипаємо натертим сиром.
5.Розігріваємо духовку до 180 ° C. Готуємо страву протягом 20 хвилин.
Ароматна Мексиканська запіканка готова! Посипте свіжою зеленню та подавайте до столу.