Інгредієнти
?️200 г баклажанів
?️200 г кабачків
?️100 г солодкого перцю
?️100 г брокколі
?️100 г капусти брюсельскої
?️ 100 г зеленої цибулі
?️ 250 г грибів (білих або шампіньйонів),
?️300 г помідорів,
?️1/4 склянки соняшникової олії,
?️сіль, зелень петрушки.
Приготування:
Баклажани, солодкий перець, брокколі та кабачок наріжте невеликими шматочками. Цибулю нашаткувати.
Всі підготовлені овочі та гриби злегка обсмажити окремо на сковороді з соняшниковою олією. Скласти в каструлю, додати розрізані на часточки помідори, кілька гілочок зелені петрушки, перемішати і запікати в духовці 20-25 хв.
Смачного!