інгредієнти на 3 порцій:
філе куряче – 500 грамів
овочі заморожені – 700грамів
розмарин 1/2ч.л.
Орегано -1/2ч.л
масло 2 с.л.
сіль та перець за смаком
Філе курки промити, висушити та нарізати брусочками 2см на 2см, додати приправи: розмарин, орегано, сіль та перець. На гарячу сковороду налити олію та потушити курку, щоб кожен шматок став білим. Курка готова, перекладаємо в тарілку. На гарячу сковороду додавати олію та заморожені овочі, помішуючи тушимо на невеликому вогні 7-10 хвилин, щоб вся вода випарувалась — солимо та перчимо. З’єднаємо курку з овочами, перемішуємо та тушимо ще 3-5хв. Страва готова, можна подавати, як самостійно так з гарніром, добре смакує гарячим
Смачного!