інгрідієнти:
- броколі 200 г
- цвітна капуста 200 г
- брюсельська капуста 200 г
- спаржа 200 г
- бебі морква 200 г
- фасоля стручкова 200 г
- свіжий горошок 200 г
Рекомендуємо використовувати свіжозамороженні овочі, це спрростить процес нарізання, що зекономить Ваш час та відсутність відходів.
Змастіть деко невеликою кількістю олії. Овочі посоліт, поперчіть, додайте духмяних прянощів які полюбляєте. Температура запікання овочів в духовці не нижче 200 градусів. Запікайте 30 хвилин і овочі стають румяними та карамелізованими. Щоб овоочі були хорошими з усіх боків, перегорніть їх один або два рази за 30 хв.(не частіше), дозвольте овочам підсмажитися.
Смачного!