Інгредієнти:
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Плавлений сир – 50 г
Бекон – 150 г
Твердий сир – 30 г
Рис – 200 г
Вода або бульйон – 1 л
Заморожені гриби – 160 г
Рослинна олія для смаження
Сіль і перець за смаком
Спосіб приготування:
Цибулю чистимо, нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо в глибокій сковороді на олії до золотистого відтінку. Потім додаємо в сковороду нарізаний тонкими скибочками бекон (цей інгредієнт можна замінити шматочками курячого філе, ковбасками або сосисками). Як тільки бекон підрум’яниться, додаємо гриби і рис. Перемішуємо, обсмажуємо до легкої рум’яності рису. Потім вливаємо воду або бульйон (курячий, грибний, овочевий). Готуємо під кришкою на повільному вогні до повної готовності рису, після чого додаємо спеції, тертий твердий сир і нарізаний скибочками плавлений сир. Знову перемішуємо, вимикаємо вогонь, накриваємо страву кришкою і залишаємо на 10 хвилин. Потім подаємо на стіл, перед подачею можна декорувати різотто подрібненою пряною зеленню.