Інгредієнти:
квасоля стручкова заморожена – 0,5 кг;
цибуля – 2 шт.;
сіль – за смаком;
олія для смаження.
Для соусу:
яйце – 2шт.;
сметана – 4 ст.л.;
часник – 3 зуб.;
петрушка – 50 г;
сіль, перець – за смаком
Рецепт приготування:
Квасолю не розморожуючи відварити у підсоленій воді 10 хв.
На розігрітій сковорідці підсмажити цибулю, порізану півкільцями та додати відварену квасолю, тушкувати 30хв.
Готуємо соус: яйця ретельно збити разом із сметаною, додати подрібнену петрушку, часник, сіль та перець за смаком.
Сметанкову суміш додати до квасолі. Помішуючи, тушкувати ще 5 хв.
Готова квасоля чудово смакує як повноцінна страва, або ж підійде як і гарнір до м’яса. Смачного!