Запечені овочі
Закуска

Запечені овочі

інгрідієнти: броколі 200 г цвітна капуста 200 г брюсельська капуста 200 г спаржа 200 г бебі морква 200 г фасоля стручкова 200 г свіжий горошок 200 г Рекомендуємо використовувати свіжозамороженні овочі, це спрростить процес ...

Читати більше
Куряче філе з овочами
Закуска

Куряче філе з овочами

інгредієнти на 3 порцій: філе куряче – 500 грамів овочі заморожені – 700грамів розмарин 1/2ч.л. Орегано -1/2ч.л масло 2 с.л. сіль та перець за смаком Філе курки промити, висушити та нарізати брусочками 2см на 2см, додати приправи: розмарин, ...

Читати більше
Полуничне варення
Варення Десерти Повидло

Полуничне варення

Інгредієнти: 3 кг полуниці 3 г цукру 0,5лимона. Спосіб приготування: Полуницю перебери, очисти від плодоніжок, помий і обсуши. На дно таза, де готуватиметься варення з полуниці, насип частину цукру, виклади шар ягід, потім знову ...

Читати більше
Кукурудза запечена
Гарнір Закуска

Кукурудза запечена

Інгредієнти: кукурудза заморожена – 1 кг сир пармезан – 10-15 грам масло – 20 грам зелень на ваш смак кукурудзу розморожувати не потрібно в кип’ячену підсолену воду опустити кукурудзу на 3 хв витягнути з води, розмістити на ...

Читати більше
Спаржа в беконі
Закуска

Спаржа в беконі

Інгредієнти: спаржа заморожена - 20 шт бекон - 4 полоси олія спаржу не потрібно розморожувати, опустити в кип'ячену, підсолену воду на 5 хв витягнути з води, розмістити на салфетці - щоб забрати зайву вологу ...

Читати більше
Пиріг зі шпинатом і бринзою
Випічка

Пиріг зі шпинатом і бринзою

Інгредієнти: (для форми діаметром 28 см) 2 склянки пшеничного цільнозернового борошна, 250 г вершкового масла, 3 склянки свіжого, дрібно порізаного шпинату, маленький пучок петрушки і кропу, 300 г домашньої бринзи (фети, сулугуні або домашнього ...

Читати більше