Заморожені овочі на сковороді
Гарнір Закуска

Заморожені овочі на сковороді

Беремо овочеву суміш “Весняна”. Розігріваємо сковороду і всипаємо суміш овочів. Починається процес смаження. Дві-три хвилини вогонь повинен бути сильним, сковороду кришкою не накривайте, адже необхідно позбутися від вологи, яка вийде при розморожуванні суміші в ...

Читати більше
Овочевий бісквіт
Гарнір Закуска

Овочевий бісквіт

Інгредієнти: 🔹️1 куряче філе 🔹️200 гр гарбуза 🔹️200 гр брюсельської капусти 🔹️200 квасолі Тісто: 🔹️4 яйця 🔹️4 ст. ложки муки 🔹️1 ст.ложка розпушувача 🔹️100 гр сиру твердого. 🔹️спеції Протушкуйте овочі з куркою та спеціями. ...

Читати більше
Обліпиховий чай
Напої

Обліпиховий чай

Інгредієнти: 🔹️0,5 літра води, 🔹️щіпка чорного чаю, 🔹️1-2 ст. ложки обліпихи 🔹️мед за смаком. Приготування: Заморожену обліпиху розморозьте. Покладіть в чайник обліпиху і заварку, залийте окропом і залиште на 7-10 хвилин настоятися. В отриманий ...

Читати більше
Запечений батат з брюсельскою капустою та журавлиною
Гарнір Закуска

Запечений батат з брюсельскою капустою та журавлиною

Інгредієнти: 🔹️0,5 кг очищеного батату 🔹️0,5 кг брюссельської капусти замороженої 🔹️2 ст. л. оливкової олії 🔹️1/2 склянки журавлини 🔹️½ Склянки води 🔹️½ Ч. л. солі 🔹️½ Ч. л. чорного перцю 🔹️½ Ст. л. коричневого ...

Читати більше
Запечені овочі з грибами
Гарнір Закуска

Запечені овочі з грибами

Інгредієнти 🔹️200 г баклажанів 🔹️200 г кабачків 🔹️100 г солодкого перцю 🔹️100 г брокколі 🔹️100 г капусти брюсельскої 🔹️ 100 г зеленої цибулі 🔹️ 250 г грибів (білих або шампіньйонів), 🔹️300 г помідорів, 🔹️1/4 ...

Читати більше
Сирна запіканка з вишнями
Випічка Десерти

Сирна запіканка з вишнями

Інгредієнти: 🔹️3 яйця; 🔹️щіпка кориці; 🔹️5 ст. ложок манки; 🔹️5 ст. ложок цукру; 🔹️500 грам сиру; 🔹️180 грам замороженої вишні. Відокремити білки від жовтків. Сир збити з жовтками, корицею і цукром, всипати манку і ...

Читати більше
Uncategorized

Скумбрія, запечена в рукаві з овочами

Інгредієнти: 🔹️2 скумбрії 🔹️400 гр суміш “Весняна” 🔹️3-4 картоплини 🔹️1 цибулина 🔹️рослинна олія 🔹️1 пучок петрушки 🔹️1 пучок кропу 🔹️спеції тушки риби промийте і обсушіть. Зробіть бічні надрізи. Натріть сіллю, сухими травами і перцем.Картоплю ...

Читати більше